När jag går in ett rum, var som helst, möblerat eller tomt, så har jag en förmåga att ganska snabbt få upp en bild i huvudet över hur det skulle kunna vara, och även få en känsla av om rummet känns rätt. När jag först såg rummet som nu är min verkstad kändes det just så, det kändes helt enkelt rätt. Men, det finns ju alltid sånt man vill ändra på så att det kan bli så som bilden i huvudet är, så därför beslöt jag att måla golvet. Kan tyckas konstigt, i ett utrymme man skall hyra, men jag kände ändå att jag ville det. Nu har jag turen att ha en egen målare som sambo, och han hjälpte självklart till. Vi tvättade, målade två lager, väntade och väntade. Färgen torkade inte så snabbt som det stod att den skulle göra, då jag senare fick veta att en värmepump gett upp och det hade varit väldigt kallt i rummet. Hur som helst så blev det i alla fall vitt i slutändan, och mycket större.

När det kommer till själva inredningen och förvaring i verkstan, så försöker jag att göra det mesta själv och inte lägga alltför mycket pengar på material som jag istället kan använda till annat, sen är det ju väldigt roligt att kunna ta tillvara överblivet material från andra projekt och hitta på lösningar av sådant man hittar i föräldrarnas förråd och garage. Självklart är det mycket som jag skulle behöva köpa för att underlätta själva tillverkningen av mina projekt, men jag måste ju börja nånstans och då är det guld värt att ha händiga människor omkring sig som hjälper till med att bygga och ordna.